Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Rozumiem
Aktuálne k COVID-19: Objednávky z e-shopu vybavujeme a expedujeme bez obmedzenia. | Naša predajňa v Hôrkach je otvorená pre maloobchodný i veľkoobchodný predaj. |
Dodržujte prosím bezpečnostné opatrenia. | Viac tu.
MENUMenu
Info
  • Kontakt
  • +421 415 166 730obchod@plotyslovensko.sk
Košík0
  • košík je prázdny
CZ / SK

SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV A GDPR

Ochrana vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá. Spoločnosť A-Z PLOTOVÉ CENTRUM, spol. s r.o. striktne dodržuje právne predpisy týkajúce sa ochrany súkromia, a preto by sme v ás v rámci nového všeobecného nariadenia EÚ 2016/679 o ochrane osobných údajov (GDPR) chceli informovať o tom, ako s týmito údajmi nakladáme.

Podľa uvedeného nariadenia GDPR o ochrane osobných údajov máte právo vziať svoj súhlas kedykoľvek späť, požadovať od nás správy o tom, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať od nás vysvetlenie dôvodu a spracovanie osobných údajov, požiadať o prístup k týmto údajom, ktoré môžete opraviť alebo aktualizovať, požadovať od nás o zmazanie svojich osobných údajov, obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov, ak budete mať pochybnosti o dodržiavaní povinností so spracovaním osobných údajov z našej strany.

Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, ak v zmysle § 7 ods. 3 zákona č. 480/2004 Zb. o niektorých službách informačnej spoločnosti ich zasielanie neodmietnete. Spracovanie osobných údajov na účely zaslania dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi vykonávame na základe nášho oprávneného záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní vašej spokojnosti s nákupom u nás. Pre zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk; tomu pre tieto účely môžeme odovzdávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje nie sú pri zasielaní e-mailových dotazníkov odovzdané žiadnej tretej strane pre jej vlastné účely. Proti zasielaní e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku odmietnutím ďalších dotazníkov pomocou odkazu v e-mailu s dotazníkom. V prípade vašej námietky vám dotazník nebudeme ďalej zasielať.

Pripravili sme pre vás súhrnný dokument Zásady spoločnosti A–Z PLOTOVÉ CENTRUM spol. s r.o., týkajúce sa ochrany osobných údajov na stiahnutie TU.

Chránime vaše súkromie a zaručujeme plnú ochranu vašich osobných údajov pred zneužitím.

Registračné údaje:

Pri registrácii v internetovom obchode zadávate niektoré svoje osobné údaje. Sú to predovšetkým meno a priezvisko, adresa bydliska, telefón a adresa elektronickej pošty. Tieto informácie sú potrebné k identifikácii a autorizácii kupujúceho a používame ich k realizácii vašej objednávky a ku komunikácii s vami.

Údaje o vašich objednávkach:

Počas doby vášho užívania internetových stránok zhromažďujeme informácie o vašich objednávkach, ktoré sú nutné pre zaistenie dodávok tovaru, k vybaveniu reklamácií a pod. Tieto údaje sú uložené v našej databáze a v žiadnom prípade ich neposkytujeme tretím osobám.

Vyhlásenie:

Naša firma si váži vašu dôveru a chráni vaše osobné dáta pred zneužitím. Informácie o vás zhromažďujeme preto, aby sme skvalitnili naše služby pre vás. Vaše osobné údaje považujeme za dôverné. Naša firma nepredáva, neprenajíma ani inak neposkytuje vaše dáta žiadnej tretej strane.

Váš súhlas:

Používaním našich internetových stránok a užívaním ich služieb súhlasíte so zhromažďovaním niektorých osobných údajov o vás a vašich nákupoch.