Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Rozumiem
MENUMenu
Info
  • Kontakt
  • +421 415 166 730obchod@plotyslovensko.sk
Košík0
  • košík je prázdny
CZ / SK

SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV A GDPR

Ochrana vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá. Spoločnosť A-Z PLOTOVÉ CENTRUM s.r.o. striktne dodržuje právne predpisy týkajúce sa ochrany súkromia, a preto by sme v ás v rámci nového všeobecného nariadenia EÚ 2016/679 o ochrane osobných údajov (GDPR) chceli informovať o tom, ako s týmito údajmi nakladáme.

Podľa uvedeného nariadenia GDPR o ochrane osobných údajov máte právo vziať svoj súhlas kedykoľvek späť, požadovať od nás správy o tom, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať od nás vysvetlenie dôvodu a spracovanie osobných údajov, požiadať o prístup k týmto údajom, ktoré môžete opraviť alebo aktualizovať, požadovať od nás o zmazanie svojich osobných údajov, obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov, ak budete mať pochybnosti o dodržiavaní povinností so spracovaním osobných údajov z našej strany.

Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, ak v zmysle § 7 ods. 3 zákona č. 480/2004 Zb. o niektorých službách informačnej spoločnosti ich zasielanie neodmietnete. Spracovanie osobných údajov na účely zaslania dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi vykonávame na základe nášho oprávneného záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní vašej spokojnosti s nákupom u nás. Pre zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk; tomu pre tieto účely môžeme odovzdávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje nie sú pri zasielaní e-mailových dotazníkov odovzdané žiadnej tretej strane pre jej vlastné účely. Proti zasielaní e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku odmietnutím ďalších dotazníkov pomocou odkazu v e-mailu s dotazníkom. V prípade vašej námietky vám dotazník nebudeme ďalej zasielať.

Pripravili sme pre vás súhrnný dokument Zásady spoločnosti A–Z PLOTOVÉ CENTRUM s.r.o., týkajúce sa ochrany osobných údajov na stiahnutie TU.

Chránime vaše súkromie a zaručujeme plnú ochranu vašich osobných údajov pred zneužitím.

Registračné údaje:

Pri registrácii v internetovom obchode zadávate niektoré svoje osobné údaje. Sú to predovšetkým meno a priezvisko, adresa bydliska, telefón a adresa elektronickej pošty. Tieto informácie sú potrebné k identifikácii a autorizácii kupujúceho a používame ich k realizácii vašej objednávky a ku komunikácii s vami.

Údaje o vašich objednávkach:

Počas doby vášho užívania internetových stránok zhromažďujeme informácie o vašich objednávkach, ktoré sú nutné pre zaistenie dodávok tovaru, k vybaveniu reklamácií a pod. Tieto údaje sú uložené v našej databáze a v žiadnom prípade ich neposkytujeme tretím osobám.

Vyhlásenie:

Naša firma si váži vašu dôveru a chráni vaše osobné dáta pred zneužitím. Informácie o vás zhromažďujeme preto, aby sme skvalitnili naše služby pre vás. Vaše osobné údaje považujeme za dôverné. Naša firma nepredáva, neprenajíma ani inak neposkytuje vaše dáta žiadnej tretej strane.

Váš súhlas:

Používaním našich internetových stránok a užívaním ich služieb súhlasíte so zhromažďovaním niektorých osobných údajov o vás a vašich nákupoch.